singelmorsa.blogg.se

Less på singellivet. Söker med ljus och lykta. Säger man så? Söker överallt och ingenstans. Vill hitta personen som jag ska leva med resten av mitt liv!

Dejt

Kategori: Allmänt

Jag var på dejt i fredagskväll. Fyra timmars pratande, mycket skratt.. Allt så oskyldigt så.. Dagen efter fanns bara en två-minuterslucka som passade oss båda att ses, så då blev det lite puss å hångel. Mitt på stan. Mitt på dan. En lördag. Massa folk. Haha.

Sötisen. En riktig sötis.

Jag har dock inte bestämt än, om jag ska bli kär eller inte.

Klapp på axeln

Kategori: Allmänt

Jag pluggelipluggar. På distans, så jag sitter hemma i min soffa under filt och med min virusfyllda dator i knät.. Jag har boken på min högra sida och massa utskrifter på min vänstra sida. På datorn har jag gjort två "testa dig själv", och fått alla rätt. Testa dig själv 1 innehöll 6 frågor, test nr 2 innehöll 4 frågor. Alla med olika alternativ. Så man kan ju gissa sig till svaren. Om man så vill. Jag behövde dock inte gissa. Behövde knappt kolla i bok eller i papper för att veta vilken cirkel jag skulle sätta min plupp i.

Dessa test är dock bara för egen del. Inget som läraren tar del av. Min lärare sitter för övrigt i Skåne. Proven däremot ser hon, även fast dom är självrättande. Och Uppdragen är det hon som rättar.

Det är lite stök med detta med distans.. jag skjuter gärna upp allt.. men samtidigt är jag rätt pepp. På nåt sjukt vis, längtar jag så starkt in på ett äldreboende.. få spendera dagar och kvällar med gamlingar som smetar bajs på väggarna och är förvirrade och upprepar samma sak femtielva ggr per dag, och aldrig kommer ihåg vad jag heter. Jag längtar efter arbetskompisar. Längtar efter att känna att jag ingår i ett team. Längtar som fan efter ett jobb som GER mig energi. GER mig glädje. GER mig en MåBraKänsla.

Peppelipepp. Nu kör vi!

lediiiig!

Kategori: Allmänt

Så var den äntligen här då.., ledigheten! Hann vara ledig EN timme innan mobilen pep till å erbjöd mig kvällsjobb på torsdag. Röd dag, helgpengarna lockade.. Men nope.. jag tackade nej. :) Klapp på axeln till mig. :)

Som sagt...allt eller inget..

Kategori: Allmänt

Herregud så mkt vin jag drack igår.. under kort tid dessutom... Att sen börja dagen med en 30 minuter låååång busstur, var som ingen hit.. Mår INTE bra just nu kan jag ju säga. ;P

att vara jag..

Kategori: Allmänt

Jag är så Allt eller Inget. Intensiv på något vis. Jag besöker numera gymmet varje dag. Ibland tillåmed två ggr/dag. Jag tar på mig massor med jobb, och spenderar numera 50-70 timmar/vecka på jobbet.

Allt är helt galet, och jag hinner liksom inte med. Mina veckor är en strävan tills veckan är slut.. för att sen inse att veckan efter innehåller precis lika många jobbtimmar..

Imorgonkväll ska jag stanna upp.. andas.. Dricka för mkt vin, skratta för högt, gestikulera för mycket..
Allt eller inget. Alltid.

Imorgon kommer jag inte hinna träna (pga jobb, plus kvällens nöje), och på söndag jobbar jag oxå, och kommer inte kunna träna då heller (pga att jag inte kommer vara körbar kl 7, då jag skulle behöva åka till gymmet för att sen hinna i tid till jobbet..) .

Och hur känns det då? Två dagar utan gym-besök. Det känns inte alls bra. Att min kropp BEHÖVER vila, är nåt jag inte riktigt lyckas ta in i min skalle..


Nästa vecka är jag ledig. Från måndag kl 11, ända tills måndag kl 12:30 är jag ledig. L E D I G.

Jag behöver den ledigheten.. som fan..